| Tartozékok | |
|
+6KevinLevrone diablo77 Tibcsi68 kasomark11 atipur Admin 10 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Tartozékok Hétf. Okt. 15, 2012 8:49 am | |
| Ha tudsz egy jó címet, vagy egy linket ahonnan be lehet szerezni tartozékokat az aTAB5-höz, légyszi oszd meg velünk. | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Tartozékok Csüt. Nov. 01, 2012 9:52 am | |
| A Mercury az importőr, náluk lehet venni mindenfélét. Bőrtok, kijelzővédő fólia, autós tartó ... Igaz, ők nagyker így nem biztos, hogy bárkit kiszolgálnak... | |
|
| |
Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Re: Tartozékok Szer. Nov. 21, 2012 3:41 am | |
| - atipur írta:
- A Mercury az importőr, náluk lehet venni mindenfélét. Bőrtok, kijelzővédő fólia, autós tartó ...
Igaz, ők nagyker így nem biztos, hogy bárkit kiszolgálnak... Sajnos nem szolgálnak ki halandókat! Csak viszonteladóknak adnak el. | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Tartozékok Szer. Nov. 21, 2012 8:51 am | |
| - Admin írta:
- atipur írta:
- A Mercury az importőr, náluk lehet venni mindenfélét. Bőrtok, kijelzővédő fólia, autós tartó ...
Igaz, ők nagyker így nem biztos, hogy bárkit kiszolgálnak... Sajnos nem szolgálnak ki halandókat! Csak viszonteladóknak adnak el.
ezen lehet segíteni... | |
|
| |
kasomark11 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 15.
| Tárgy: Re: Tartozékok Kedd Jan. 15, 2013 9:27 am | |
| és olyan lyukacsos tokot ami elvileg gyárilag járt volna az mtk6577-hez olyat hol lehet beszerezni? | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Tartozékok Kedd Jan. 15, 2013 7:47 pm | |
| Szerintem az a lyukacsos hátlap csak az egymagoshoz jár, de egy jó kinyithatós tokért neked adom az enyémet!!! | |
|
| |
diablo77 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 04.
| Tárgy: Re: Tartozékok Szer. Jan. 16, 2013 6:31 am | |
| Én a helyi gsm boltban vettem egy Note-hoz készült beledugós bőrtokot, amibe pontosan beleillik. | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Tartozékok Csüt. Feb. 07, 2013 2:00 am | |
| - diablo77 írta:
- Én a helyi gsm boltban vettem egy Note-hoz készült beledugós bőrtokot, amibe pontosan beleillik.
Kérünk róla egy képet és az üzlet címét! | |
|
| |
kasomark11 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 15.
| Tárgy: Re: Tartozékok Csüt. Feb. 07, 2013 5:49 am | |
| - diablo77 írta:
- Én a helyi gsm boltban vettem egy Note-hoz készült beledugós bőrtokot, amibe pontosan beleillik.
Note 2 vagy note1-hez vetted? mert én note 1-hez vettem egyet és sajna nem illik bele! | |
|
| |
diablo77 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 04.
| Tárgy: Re: Tartozékok Csüt. Feb. 07, 2013 6:18 am | |
| - kasomark11 írta:
- diablo77 írta:
Note 2 vagy note1-hez vetted? mert én note 1-hez vettem egyet és sajna nem illik bele! Note 1-hez való, Galaxy S9220/Note volt ráírva. Egyébként Esztergomban van a bolt. | |
|
| |
KevinLevrone Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 06.
| Tárgy: Füles Kedd Márc. 26, 2013 9:59 pm | |
| Azt észlelte már valaki (rajtam kívüli is), hogy csak a gyári fülessel működik jól a telefon? Ha tökig bedugom a jack aljzatba (ahogy kell) egy másik szintén mikrofonos fülhallgatót, akkor az jóval halkabb, szinte alig hallani full hangerőn is. És torzít is! Ha nincs teljesen bedugva, akkor viszont jó, de ez elég bizonytalan és kellemetlen, ha pont telefonálás közben csúszik ki. Olyan, mintha fel lenne cserélve az ajzat két pólusa. A gyárival persze tökéletes! Én rengeteget használom a hed-set-et. Szinte kizárólag ezzel teflonálok. Kipróbáltam 3-4 másik gyári fülest (ZTE, Noki, Sony), de egyikkel sem működött helyesen. Ez akkor gond, ha tönkre menne a gyári, vagy vki csak azért, h jobb minőségű legyen, le cseréli az eredetit! Az első szériás, 1magos az enyém, amúgy! | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Tartozékok Kedd Ápr. 02, 2013 8:24 am | |
| Igen,ilyen az én telóm is,és ugyanígy csak a sajátja jó hozzá,igaz én csak síma fülessel,ill. egy Nokia settel próbáltam. | |
|
| |
Pitti Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 14. Tartózkodási hely : Budaörs
| Tárgy: Re: Tartozékok Csüt. Ápr. 11, 2013 3:54 am | |
| Full méretes bőrtokot a garam utcai tacsóban a mall soron vettem, bőr 1500 pénz. | |
|
| |
Zsoltwader45 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. May. 02.
| Tárgy: Re: Tartozékok Kedd Május 07, 2013 8:03 am | |
| Újpesti Novák piac, a híd alatt. kozépső bejáratnál van egy rendes kínai. Fekvő bőrtok biztonsági csatos derékszíjra, NOTE 2, 800 ft. vasárnap vettem atab5 1 generáció, még a hátlapvédővel is belefér pontosan | |
|
| |
autoog Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2014. Jul. 29.
| Tárgy: Kijelző üveg Kedd Júl. 29, 2014 7:45 am | |
| Sziasztok! Nem tud valaki egy eladó kijelzőüveget? 3 nap után magától végigrepedt az enyém. Köszi | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tartozékok | |
| |
|
| |
| Tartozékok | |
|