|
| Játékok futtatása. | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Játékok futtatása. Pént. Nov. 16, 2012 11:29 pm | |
| Nos! Az én telefonom root-olva is van,de még így is vannak problémáim bizonyos játékok futtatásával. Fenn van a Chainfire 3D,de még így is szaggat a játékok hangja egy két cuccnál. Konkrétan a Rayman Jungle Run,és az új NsF Most Wanted hangja szaggat. Mondjuk a Most Wanted-en kicsit lehaltam hogy símán fut(grafikailag),dehát tudjuk hogy király a cucc,nemde? Ha valaki esetleg tudna bármi megoldást,jelezze legyen szíves! Természetesen,ha valakinek más egyéb problémája lenne játékfronton (nem fut,honnan lehet elérni stb.),jelezze nyugodtan,hátha tudunk segíteni. | |
| | | atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Szomb. Nov. 17, 2012 6:35 am | |
| - tihibaby írta:
- Nos!
Az én telefonom root-olva is van,de még így is vannak problémáim bizonyos játékok futtatásával. Fenn van a Chainfire 3D,de még így is szaggat a játékok hangja egy két cuccnál. Konkrétan a Rayman Jungle Run,és az új NsF Most Wanted hangja szaggat. Mondjuk a Most Wanted-en kicsit lehaltam hogy símán fut(grafikailag),dehát tudjuk hogy király a cucc,nemde? Ha valaki esetleg tudna bármi megoldást,jelezze legyen szíves! Természetesen,ha valakinek más egyéb problémája lenne játékfronton (nem fut,honnan lehet elérni stb.),jelezze nyugodtan,hátha tudunk segíteni. Hello! A Raymant kipróbáltam, nekem is szaggat (vagy legalábbis furcsa) a hang dupla magos procival. Szerintem inkább valami program hiba lehet, mert a játék maga nem szaggat, tökéletesen fut, megnéztem futás közben a memória is rendben van. Amit nem próbáltam az a memória kártya. Nekem CL6 samsung van benne, de lehet, hogy nem a kártya a bűnös, hanem mondjuk a kártyaolvasó lassú. Valaki kipróbálhatná a teló belső memóriájába telepítve is! | |
| | | atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Szomb. Nov. 17, 2012 8:18 pm | |
| Kipróbáltam, szerintem nem szaggat, egyszerűen ilyen a hangja a játéknak. | |
| | | tihibaby Próbálkozós vagyok.
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Vas. Nov. 18, 2012 12:03 am | |
| - atipur írta:
- Kipróbáltam, szerintem nem szaggat, egyszerűen ilyen a hangja a játéknak.
Oké kipróbáltam én is,külsőn,belsőn mindkettőn xar a hang,sovány vigasz akkor hogy nem. csak nálam. Sajna az NfS MW is ilyen,mocskosul szaggat a hang,grafika tökéletes. Nem lényeg az eddigi játékok amúgy hibátlanul futnak,amin még ledöbbentem az a GTA3,ami ugyancsak tökéletesen fut. | |
| | | Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Vas. Nov. 18, 2012 1:57 am | |
| Nálam a Most Wanted teljesen rendben megy, kép is hang is, viszont azt tudja valaki, hogy hogyan lehet netkapcsolat nélkül is elindítani?
| |
| | | tihibaby Próbálkozós vagyok.
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Vas. Nov. 25, 2012 10:20 pm | |
| - Tibcsi68 írta:
- Nálam a Most Wanted teljesen rendben megy, kép is hang is, viszont azt tudja valaki, hogy hogyan lehet netkapcsolat nélkül is elindítani?
Netkapcsolat nélkül nem indul! Viszont most rendeltem egy ilyet: [You must be registered and logged in to see this link.]5082 Ft szállítással együtt. A régi Class4-es 8Gb-s kártyám után,kíváncsi leszek,milyen hatással lesz a telóra! | |
| | | Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Hétf. Nov. 26, 2012 1:54 am | |
| | |
| | | moderncoh Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 16.
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. Vas. Dec. 16, 2012 5:11 am | |
| Üdv pàr napja vettem a 2 magos verziòt de amikor pl a modern combat 3-mat elindítanám akkor azt írja hogy a teló nem kompatibilis ... ilyenkor ?? + a most wanted se megy... esetleg linkelhetnétek honnan töltitek le őket+sd data .. köszi | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok futtatása. | |
| |
| | | | Játékok futtatása. | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |