| Ha keresel valamit | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Ha keresel valamit Szer. Nov. 21, 2012 5:59 am | |
| Ha valamire szükséged van, akár szoftver, akár más kiegészítő. Dobd fel a témát, hátha van valakinek elfekvőbe. | |
|
| |
Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Szer. Nov. 21, 2012 6:06 am | |
| aTAB5 magyar nyelvű kézikönyvet kéne közzé tenni az oldalon letölthető formátumban, ha lenne valakinek. A gyári kezelési útmutató elég gagyi. Még az is jó lenne, ha valaki venné a fáradtságot akár egyedül, akár összeállva többekkel, hogy a telefon menüpontjait sorra véve leírná, hogy minek mi a funkciója és ha keresek valamit a telefonban, azt milyen elérési útvonalon fogom megtalálni. Ha van lelkes vállalkozó erre a feladatra, azt szívesen fogadnánk. Nyitok egy topicot Kézikönyv címmel és ha kedvet éreztek hozzá akkor tematikusan el lehetne kezdeni a megírását. | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Szer. Nov. 21, 2012 8:56 am | |
| Tudtommal nincs hozzá más leírás, ugyan úgy müxik mint az összes többi androidos telefon | |
|
| |
GeryBoy Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 08.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Vas. Dec. 09, 2012 9:02 am | |
| Keresek: hasonló műanyag hátlap tokot, mint ami a 6575-ös modellhez jár gyárilag, aki esetleg beleszalad megoszthatja...pls. | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Vas. Dec. 16, 2012 11:27 pm | |
| - GeryBoy írta:
- Keresek: hasonló műanyag hátlap tokot, mint ami a 6575-ös modellhez jár gyárilag, aki esetleg beleszalad megoszthatja...pls.
Azt én is keresek mert az eredeti gyári hátlapot kissé meg"hack"eltem. Ugyanis a kameranyílás és a led fényforrás nagyon egybe dolgozott. Vagyis, amikor égett a lámpa akkor az a kis műanyag fényterelő ami a hátlapban van, vissza verte a fényt a kamerába, ezáltal olyan képeket készített mintha ködbe fotóztam volna. Ezért aztán kivágtam (elég barbár megoldás) az objektív környékén lévő cuccot hogy a fény akadálytalanul tudjon közlekedni. Innentől profi képeket készít! Igaz most viszont nincs sértetlen hátlapom ha garit kell érvényesíteni. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Hétf. Dec. 17, 2012 2:00 am | |
| Szerintem a gari nem a hátlapon múlik... Az újnak is elég gáz a kamerája, arra nem tudtok valami tutit, hogy rendes képeket csináljon? | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Kedd Dec. 18, 2012 2:32 am | |
| Szerintem sem kellene több (100) oldal leírás a telefonhoz, hanem ha valaki valamit nem talál, vagy nem tud, nyugodtan kérdezze meg itt, noha lehet, hogy ez egy kicsit lassabb módja a megoldásnak. | |
|
| |
BZs Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 19.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Szer. Dec. 19, 2012 9:11 am | |
| - atipur írta:
- Szerintem a gari nem a hátlapon múlik...
Az újnak is elég gáz a kamerája, arra nem tudtok valami tutit, hogy rendes képeket csináljon? Helló Mindenkinek! Holnap jön meg az én telefonom is. Kicsit utána olvastam, hogy mit érdemes feltenni a telóra. Ezek között találtam az Camera ZOOM FX[\B] progit. Aki használta a 8MP-es kamerás verzióra azt mondta, hogy csodát tett a kamerával. Igaz a progi 300 Ft körül van fent a Play-en. De én már eldöntöttem, hogy kipróbálom... | |
|
| |
kpeter75 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Jul. 01.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Hétf. Júl. 01, 2013 9:54 pm | |
| Sziasztok! Keresek 1 db akkumlátort (lehetőleg újat), és 1 db hátlapot (felül középtájon kamerás) ha tud valaki, kérem írjon !!!! Köszi... | |
|
| |
kpeter75 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Jul. 01.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Kedd Júl. 02, 2013 12:47 am | |
| Tud valaki segíteni, keresek egy olyan pc progit, amivel a névjegyeket tudom szerkeszteni ??? | |
|
| |
golyba Kérdeznék párat.
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 29.
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit Csüt. Feb. 27, 2014 3:51 am | |
| Sziasztok!
Keresek aTab 503d kijelzőt! Esetleg nincs valakinek elfekvőben? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ha keresel valamit | |
| |
|
| |
| Ha keresel valamit | |
|