|
| SIM Ezköztár | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: SIM Ezköztár Kedd Dec. 18, 2012 2:41 am | |
| Nekem azt írja ki a telefonom, amikor ezt az alkalmazást megnyitom, hogy "Az alkalmazás már nincs telepítve a telefonján." Ez a válasz nektek is? | |
| | | tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: SIM Ezköztár Kedd Dec. 18, 2012 2:54 am | |
| - Tibcsi68 írta:
- Nekem azt írja ki a telefonom, amikor ezt az alkalmazást megnyitom, hogy "Az alkalmazás már nincs telepítve a telefonján." Ez a válasz nektek is?
Igen,nekem is ezt írja,gondolom a system-ben van telepítve,és sim-ekhez kell,nem tudom mi a túrónak van kirakva parancsikonnak. Szerk.:Nemrég raktam a telóba egy t-s dominó kártyát,ha az előfizetéses Vodás kártyára bökök továbbra sem csinál semmit,de a dominó kártyával más a helyzet,kiad pár opciót:autópálya díj,mobil lotto,domino feltöltés(ezt megnéztem itt lehet a feltöltő kártya kódját bepötyögni). Úgyhogy mégiscsak van értelme. | |
| | | gsamu Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 28.
| Tárgy: Re: SIM Ezköztár Csüt. Márc. 28, 2013 7:45 pm | |
| Ha nem jelenik meg a menű (alkalmazás) a szolgáltatót kell felhívni, ad egy hálózati parancs kódot és letölti a megfelelő beállításokat. Nekem a "T" kártyához van, a "P" kártyához nincs. Mindkettő előfizetéses. - tihibaby írta:
- Tibcsi68 írta:
- Nekem azt írja ki a telefonom, amikor ezt az alkalmazást megnyitom, hogy "Az alkalmazás már nincs telepítve a telefonján." Ez a válasz nektek is?
Igen,nekem is ezt írja,gondolom a system-ben van telepítve,és sim-ekhez kell,nem tudom mi a túrónak van kirakva parancsikonnak.
Szerk.:Nemrég raktam a telóba egy t-s dominó kártyát,ha az előfizetéses Vodás kártyára bökök továbbra sem csinál semmit,de a dominó kártyával más a helyzet,kiad pár opciót:autópálya díj,mobil lotto,domino feltöltés(ezt megnéztem itt lehet a feltöltő kártya kódját bepötyögni). Úgyhogy mégiscsak van értelme. | |
| | | KevinLevrone Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 06.
| Tárgy: Re: SIM Ezköztár Csüt. Márc. 28, 2013 8:46 pm | |
| Nálam a V-hez van T-hez nincs menű . A T-s céges, ott korlátozott a hálózathozzáférésem (pl. 3G, nemzetközi hívás nem engedélyezett). Vodánál (feltöltős): Egyenleg, Díjcsomag váltás, mobil parkolás, Autópálya, SMS ügyfélszolg, Tartalom ami megjelenik. | |
| | | gsamu Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 28.
| Tárgy: Re: SIM Ezköztár Pént. Márc. 29, 2013 6:19 am | |
| A T-hez sincs sokkal több. Nem is használom egyiket sem. - KevinLevrone írta:
- Nálam a V-hez van T-hez nincs menű . A T-s céges, ott korlátozott a hálózathozzáférésem (pl. 3G, nemzetközi hívás nem engedélyezett).
Vodánál (feltöltős): Egyenleg, Díjcsomag váltás, mobil parkolás, Autópálya, SMS ügyfélszolg, Tartalom ami megjelenik. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: SIM Ezköztár | |
| |
| | | | SIM Ezköztár | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |