| "csengőhang" | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
blasi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 12:20 pm | |
| Üdv csengőhang beállításra nem sikerült még rájönnöm , nem hozza fel csak a gyári csipogásokat ,mást nem tudok betenni . megoldás ? | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 5:04 pm | |
| - blasi írta:
- Üdv csengőhang beállításra nem sikerült még rájönnöm , nem hozza fel csak a gyári csipogásokat ,mást nem tudok betenni . megoldás ?
Kétféle képpen lehet. Mp3-at a music mappába teszed,akár belső sd-re,akár külsőre (ha nincs ilyen mappa a külsőn csinálsz),zenelejátszóban számon ujjad rajta tartod,és kiválasztod csengőhangnak,ezt más zenelejátszó progik is felajánlják. Ha androidos .ogg file-okat akarsz feltenni,hogy nagyobb legyen a választék,azt pedig a belső sd-re a ringtones mappába kell elhelyezni,utána egy újraindítás nem árt. Ezután több csengőhangodnak kell majd lennie. | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 8:35 pm | |
| Egy másik megoldás a problémára, ha felteszel egy fájlkezelő programot, pl File Manager, akkor a csengőhangkiválasztásnál felkínálja, hogy melyik programmal akarod megkeresni a kiválasztandó zenét. Az "Android rendszer"- t ha választod, az csak a gyáriakat adja fel, ill. azokat, amelyeket az előző hozzászólásban említett módon kiválasztottál, de ha az általad feltelepített fáljkezelőt választod, akkor szabadon válogathatsz az összes fájl között. | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 9:58 pm | |
| a választ köszönöm . mind értelemszerű volt számomra is viszont egyik sem működik...
music mappában vannak zenék mindkét sd-n , nem adja fel , zene lejátszásásnál illetve annak elötte nincs olyan opcio ,hogy beállítás csengőhangnak . belső hd-n nincs ringtones. van filekezelő ettől függetlenül nem kérdezi meg . ezesetben mi lehet? máshol kell ezt beállítani mint audio profilok: általános : bejövő hívások/beszédhívás csengőhang ?
1 megoldást tudtam eddig, van olyan program h ringtone maker az anyit megtesz számomra ,hogy kivág 1 percet 1 zenéől és utána beállítja csengőhangnak ,de kiválasztani akkor sem tudom ... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 10:25 pm | |
| A telefon ZENE programjában keresd meg a beállítandó zenét, majd hosszan nyomj rá, fel kell ugrani egy menűnek, amiben ott van "felhasználás a telefon csaengőhangjaként" opció, amit ki kell választani. Az Android marketen írd be a keresőbe, hogy file manager, majd a feldobott találatok közül válaszd az elsőt (nálam legalább is ez az első), amelyiknek a Rhythm Software a gyártója, telepítsd fel, ezek után az audióprofilokban a csengőhangbeállításnál fel kell, hogy ajánlja az android rendszer mellett ezt a most telepített fájlkezelőt, hogy ezzel válaszd ki a csengőhangot. Így már menni kellene! Ha nem, akkor nyugodtan hívj: 06209736147 Tibcsi | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 10:45 pm | |
| kössz, most néztem először így a lejátszóját és valóban felajánlja csengőhangként. telefon file kezelője mellett van fent astro ,de mindjárt megkeresem amit te említettél...
névhez vagy sim kártyához nem lehet külön külön csengőhangot beállítani egyébként?
edit: astrot nem ,de amit te mondtál azt velóban feldobta lehetőségnek . köszönöm a segítséget.
a másik kérdés kiváncsiságból azért fennáll . | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 11:02 pm | |
| Névhez csengőhang: névjegyzék-kiválasztod a nevet-menü gomb(bal oldali a telefon alján)-csengőhang. Ezután u.a., mint az audióprofilnál. | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 11:25 pm | |
| személyek opcio : név : bal gomb : szerkesztés ,megosztás,törlés,nyomtatás,sim-kártya társítás. semmi egyéb | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Kedd Dec. 18, 2012 11:47 pm | |
| Ez nagyon érdekes, mert nekem: személyek- név kiválasztva- bal gomb-előugró menű: Szerkesztés, Megosztás, Törlés, Print, Csengőhang, Associate SIM card, Block incoming call.
Megvan! Közben megnéztem, neked minden bizonnyal a megjelenítendő névjegyzéknél a SIM van kiválasztva, és akkor valóban csak az általad írt menűpontok jönnek fel. Viszont másold át a névjegyeket a telefonba egyik, vagy mindkét kártyáról, majt a mejelenítendő névjegyeknél válaszd a "Phene"-t, és ekkor már előjön többek között a csengőhang opció is | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Szer. Dec. 19, 2012 12:29 am | |
| király vagy, thx
annyiban változott így : szerkesztés,megosztás,törlés,nyomtatás,csengőhang,sim-kártya társítása ,bejövő hívások közvetle... (a vége nem látszik csak bepipálható ) | |
|
| |
Gromek Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 14.
| Tárgy: Re: "csengőhang" Szer. Dec. 19, 2012 5:36 am | |
| Hali Mindenki!
Bár nekem csak holnap hozza a telót a futár, de....
Saját csengőhangok: az sd kártyán (akár belsőn, akár külsőn) létre kell hozni az alábbi mapparendszert: /system/media/audio/ ezen belül pedig 3 almappát: /ringtones/ /notifications/ /alerts/
ezekbe kell bemásolni a neked tetsző hangokat.
A Galaxy S-emen ez tökéletesen műxik, feltételezem, hogy ezen a telón is így lesz. (Nekem a mappákban vegyesen vannak .mp3-ak, .mid-ek és .ogg-ok) | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Szer. Dec. 19, 2012 8:33 am | |
| nah elértem azt hogy nincs csengőhang egy bejövőnél sem , de még gyári sem kipróbálom amit írtál gromek edit: nofene , úgy néz ki működik. hivni még nem hívtak másik telefont meg nincs kedvem beüemelni ezért ,de így ahogy mondtad berakta a gyári hangok közé azt amit a ringtones almappába másoltam ... | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Szer. Dec. 19, 2012 9:38 am | |
| - blasi írta:
- nah elértem azt hogy nincs csengőhang egy bejövőnél sem , de még gyári sem
kipróbálom amit írtál gromek
edit: nofene , úgy néz ki működik. hivni még nem hívtak másik telefont meg nincs kedvem beüemelni ezért ,de így ahogy mondtad berakta a gyári hangok közé azt amit a ringtones almappába másoltam ...
Ez így jó lesz, mindaddig, míg nem kötöd gépre a telefont "pendrive" módra. Ekkor a teló nem látja az SD kártyákat (és vele együtt a csengőhangokat sem) és előfordulhat (a Galaxy S-emen többször volt ilyen szívás), hogy minden alkalommal újra be kell állítani a hangokat (mivel visszaáll gyári beállításra). [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Csüt. Dec. 20, 2012 1:16 am | |
| az nagyon király, maga a rootolás nekem új ,nem folytam még bele... kikapcsolt állapotban gépredugva is elvesznek ezen beállítások? | |
|
| |
| Tárgy: Re: "csengőhang" Csüt. Dec. 20, 2012 1:33 am | |
| - blasi írta:
kikapcsolt állapotban gépredugva is elvesznek ezen beállítások? Ha a ROOT-os verziót megcsinálod, akkor nem veszhetnek el a beállítások, mivel a telefon belső tárhelyén vannak a hangok. Szerintem érdemes ezt egyszer végigcsinálni. | |
|
| |
KevinLevrone Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 06.
| Tárgy: csengőhang Kedd Márc. 26, 2013 9:19 pm | |
| Szevasztok! Bár kicsit régi a kérdés, de nálam nem gond az, ha rákötöm a telfont gépre USB-n. Arra az időre viszaáll (azaz ha eközben hívnak) "alap" csengőhangra, de ha lehúzom - pár mp kell ugyan neki -, felcsatolja az SD kártyát, és visszatérnek a beállított csengőangok (a személyekhezt hozzárendelt is)! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: "csengőhang" | |
| |
|
| |
| "csengőhang" | |
|