| Tárhely kérdése az egész... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
TWD Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: Tárhely kérdése az egész... Kedd Dec. 18, 2012 5:51 pm | |
| Üdv mindenkiNET!
Nem tudom észrevette-e akinek az MT6577-es típus van,hogy a 4 GB-os belső tárhely az valójában 2,08 GB.Nállam legalábbis,és ezt szeretném megkérdezni Tőletek,hogy ez normális-e,vagy szaladjak vissza a tesóba egy sürgős RRR beszélgetésre a garis sráccal...Sajna elég szűz vagyok okostelóügyileg(konkrétan ez az első,de szerelem volt első látásra...),éshát ezért is volna ez a kérdés is kérdés,meg a többi is,amit mindjárt bekopácsolgatok.Köszönöm,és elnézést a zavargálásért. | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Kedd Dec. 18, 2012 8:27 pm | |
| Ez már nekem is feltünt, nálam is annyi a gyári 4 csiga! | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Kedd Dec. 18, 2012 9:45 pm | |
| Az összes ilyen kínai csodánál ilyen a felosztása a belső memóriának,2 giga a rendszernek,kettőt használhatsz szabadon. De ha nem tetszik,elvileg van rá megoldás,de nekem jó így ahogy van. Ha érdekel hogyan kell újraparticionálni a belső SD-t: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Szer. Dec. 19, 2012 8:51 pm | |
| elvileg minden telefonnál így van, legalábbis amikkel eddig találkoztam mindnél így volt. előszőr én is kerestem a "hiányzó" 2 gigát | |
|
| |
TWD Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Hétf. Dec. 24, 2012 9:47 pm | |
| Köszönöm a válaszokat!Sejtettem valami ilyesmit,de nem számítottam ilyen durva lecsippentésre. | |
|
| |
Mhz Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Szomb. Jan. 05, 2013 10:59 pm | |
| Sziasztok lenne egy kérdésem. Alkalmazást indítottam sd kártyáról, majd lefagyott a telefon. Kikapcsoltam, de vissza már nem akart. Kivettem az aksit majd vissza, utána indult, de az sd kártyát már nem látja. Kártyaolvasóra raktam az sd-t és már az sem látja, ha tudtok segíteni megköszönném. | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... Vas. Jan. 06, 2013 1:08 am | |
| Hát nem akarlak elkeseríteni,de ha a PC-d se látja a kártyát,valamint a teló is lafagyott tőle,akkor annak a kártyának annyi. Próbáld még meg azért PC-n formattálni,ha nem megy akkor kuka. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tárhely kérdése az egész... | |
| |
|
| |
| Tárhely kérdése az egész... | |
|