| A szentírás az szentírás? | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
TWD Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: A szentírás az szentírás? Kedd Dec. 18, 2012 6:01 pm | |
| Sziasztok.
Kissé tanácstalan vagyok,mert az MT6577 kiskönyve azt tanácsolja,hogy töltikézzek aksiügyileg vagy 8-10 órát,viszont már eleve volt rajta vagy nyolcvanakárhány százalék.Én úgy tudom,hogy előtte mindenképp érdemes lemeríteni teljesen,de talán tévedek,nem tudom.Elnézést,ha ostobának hangzik a kérdés,lehet,hogy túlkomplikálom. Köszönettel TWD | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? Kedd Dec. 18, 2012 9:49 pm | |
| Így van,merítsd le,aztán töltsd fel,de elvileg ezeknek az akksiknak már nincs "memória effektus"-uk,tehát bármikor bármennyit rátölthetsz,nem szabadna befolyással lennie az élettartamára. | |
|
| |
TWD Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? Szomb. Dec. 22, 2012 10:05 am | |
| Köszönöm a választ!Akkor jól sejtettem a dolgot. | |
|
| |
takacstamas Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. May. 12.
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? Kedd Május 28, 2013 1:33 am | |
| Sziasztok!
Én úgy kaptam az aksit, hogy nulla töltöttség volt benne és be se tudtam kapcsolni a telefont. Nagyon megijedtem hogy ilyenkor mi van. Töltöttem rá egy kicsit és úgy már ment.
Normális dolog ez? Amúgy mintha egy kicsit gyorsan merülne. Este 100%-ra töltöttem, kikapcsoltam és reggel állásában 96 % volt a töltöttség. Lehet hogy nem lesz hosszú életű az aksi? | |
|
| |
kpeter75 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Jul. 01.
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? Kedd Júl. 02, 2013 9:39 pm | |
| Sziasztok, ki tud egy helyet, ahol akksit lehet venni a készülékhez, vagy esetleg van kompatibilis teló, aminek jó az akksija az aTab5-höz ???? | |
|
| |
rgabor Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 27. Age : 60 Tartózkodási hely : Szeged
| |
| |
rgabor Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 27. Age : 60 Tartózkodási hely : Szeged
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? Hétf. Aug. 05, 2013 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A szentírás az szentírás? | |
| |
|
| |
| A szentírás az szentírás? | |
|