| Mobil internet | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
mzstvn Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 13.
| Tárgy: Mobil internet Pént. Dec. 21, 2012 9:15 am | |
| nem tudom használni a mobilnetet. valaki valami ötlet? Üdv: István | |
|
| |
BZs Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 19.
| Tárgy: Re: Mobil internet Pént. Dec. 21, 2012 9:33 am | |
| - mzstvn írta:
- nem tudom használni a mobilnetet.
valaki valami ötlet? Üdv: István Nálam OK a mobilnet (MT6577, Telenor). Szolgáltató beállításaiddal minden rendben? | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Mobil internet Pént. Dec. 21, 2012 11:31 am | |
| Mit jelent ponosan, hogy nem tudod használni? Melyik szolgáltató? Melyik SIM foglalatban van a netes kártya? | |
|
| |
mzstvn Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Mobil internet Hétf. Dec. 31, 2012 1:36 am | |
| Köszi a válaszokat. a 2es foglalatban telenoros kártya. bekapcsolom az adathálozatot de semmi.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Mobil internet Hétf. Dec. 31, 2012 3:36 am | |
| Az adatkártyát az 1 -es foglalatba tedd! + nézd meg a net beállításokat, hogy minden rendben van e! | |
|
| |
pajana Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Pajana Szer. Jan. 16, 2013 7:31 am | |
| Látogasd meg a telenór honlapját írd be a keresőbe mobilnet beállítások Szöveges leírásban taglalja mit hol kel beállítani ha nem megy keress és segítek. | |
|
| |
nagyi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Mobil internet Kedd Feb. 12, 2013 4:11 am | |
| Sziasztok! Hátha tudna valaki segíteni... nekem is a mobilnettel van gondom; nincs külön adatkártyám, az előfizetéshez van 500 MB internetem (Vodafone) - az előző telefonomon minden további nélkül működött az "adatkapcsolat" aktiválásával (Huawei) -itt ez nem működik. Valaki tudja, hogyan bírhatnám működésre a netet? Köszönöm! | |
|
| |
nagyi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Mobil internet Kedd Feb. 12, 2013 4:53 am | |
| - nagyi írta:
- Sziasztok!
Hátha tudna valaki segíteni... nekem is a mobilnettel van gondom; nincs külön adatkártyám, az előfizetéshez van 500 MB internetem (Vodafone) - az előző telefonomon minden további nélkül működött az "adatkapcsolat" aktiválásával (Huawei) -itt ez nem működik. Valaki tudja, hogyan bírhatnám működésre a netet? Köszönöm! Megoldódott... APN ?gyárilag? rosszul volt beírva... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Mobil internet Kedd Feb. 12, 2013 7:23 am | |
| - nagyi írta:
- nagyi írta:
- Sziasztok!
Hátha tudna valaki segíteni... nekem is a mobilnettel van gondom; nincs külön adatkártyám, az előfizetéshez van 500 MB internetem (Vodafone) - az előző telefonomon minden további nélkül működött az "adatkapcsolat" aktiválásával (Huawei) -itt ez nem működik. Valaki tudja, hogyan bírhatnám működésre a netet? Köszönöm! Megoldódott... APN ?gyárilag? rosszul volt beírva... Ez gyorsan ment... | |
|
| |
vgyuri Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Mobil internet Hétf. Ápr. 08, 2013 8:04 am | |
| sziasztok nekem is net problémám van nem tudok netezni vele és nem tudom mit kell betlitani ha valaki tud segítsen köszi | |
|
| |
Dalma Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Jun. 16.
| Tárgy: adatforgalom Vas. Jún. 16, 2013 1:22 am | |
| Sziasztok! Nekem az egyes foglalatban van a "netes" kártyám, ami mellesleg vodafonos és van rajta 50mb net. Hiába kapcsolom be külön az adathasználatnál, vagy a sim kezelésnél az adatforgalmat nincsen net. A páromnak is ugyanolyan a kártyája és az ő telefonján működik rendesen, de ha berakom az én telefonomba a kártyát ott arról sem működik az adatforgalom... Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek?? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mobil internet | |
| |
|
| |
| Mobil internet | |
|