| Beállítási segédlet! | |
|
+11sapryne boreillo bmroli golyba diablo77 tihibaby Admin atipur Tibcsi68 tiszmo Fityusz Hc 15 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Fityusz Hc Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 27. Age : 33 Tartózkodási hely : Tápiószele
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Hétf. Jan. 21, 2013 11:29 am | |
| Nekem tegnap csinált sajnálatosan egy olyat, mint az golyba készüléke... egyszerűen bekattant és össze vissza érzékelte a képernyő a dolgokat. Aztán már be is lassult kb fél perc után, ekkor gondoltam megnézem hogy érintőpaneles e. (Ezt úgy terveztem hogy elszendvedtem magamat a beállításokig, és a fejlesztői módban bekapcsoltam az érintés helyének kijelzését és a mutató helyét ) de mire ezeket bekapcsoltam utána már nem csinálta a faszságát, de lassú maradt! Így eljutottam arra a pontra hogy újra hard reseteltem a készüléket és most minden a legnagyobb rendben. Remélem abbahaggya a hülyeségét mert eddig nagyon elégedett voltam vele és kezd a szívemhez nőni kicsit. Másik jelenséget aszonykám tapasztalta, neki amikor le akarta zárni, akkor fehéren villogott a kép, de amikor megint megnyomta a gombot akkor állítólag lezárt rendesen. Sajnos én nem láttam úgyhogy csak ennyit tudok az esetről és azóta se jelentkezett ez a fajta baj. | |
|
| |
golyba Kérdeznék párat.
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 29.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Hétf. Jan. 21, 2013 6:22 pm | |
| Hello Fityusz HC Reméljük megoldja Neked a problémát:) Érdeklődnék viszont, hogy ez a "hard reseteltem" mit is takar pontosan és hogy is kell mert akkor én is megpróbállnám! Az a legnagyobb problémám hogy a szervizt sem emailben...sem pedig telon nem tudtam eddig elérni! (ennyire elfoglaltak??? ) Köszi szépen a segítséged! | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Kedd Jan. 22, 2013 2:56 am | |
| Golyba, ha beleszólhatok, akkor lehet, elég a gyári beállítások visszaállítása menüt választani, mert ez is töröl mindent, és visszaállít mindent. | |
|
| |
golyba Kérdeznék párat.
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 29.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Kedd Jan. 22, 2013 3:00 am | |
| Tibcsi nem gond csak örülök a segítségnek, de ezt ahogy írtam már próbáltam:( de sajnos nem segített; Ma sikerült beszélnem a szervizesekkel ...hát mit is mondjak nem egy segítőkész társaság... esetleg ha van valami ötleted szivesen fogadom | |
|
| |
bmroli Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 22.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Szer. Jan. 23, 2013 9:08 pm | |
| Sziasztok!
Ha valakit érdekel még, hogy kell a hívószám kijelzést beállítani, akkor küldjétek el az e-mail címetek és küldöm az infót, mivel még 6 napig nem tudok belinkelni semmit ...
Üdv.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Kedd Jan. 29, 2013 10:21 am | |
| Na süti!
Akit még érdekel a hívószám kijelzés beállítása, akkor az letölthet egy PDF fájlt, amit direkt nektek készítettem.
Letöltéshez klikk [Only admins are allowed to see this link].
Remélem tudtam segíteni,
Üdv! | |
|
| |
boreillo Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 21.
| Tárgy: Beállítási segédlet! Csüt. Feb. 21, 2013 9:29 am | |
| Küldeném én, hogy küldd el nekem, de még azt sem engedi Esetleg ha mégis küldenéd ferenc.fodor, olyan gmail-es fajta. Előre is köszi | |
|
| |
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Hétf. Feb. 25, 2013 8:25 am | |
| Megkérek mindenkit, hogy legyen olyan kedves és lapozzon egyet mielőtt önfeledten küldi az email címét nekem hogy küldjem el neki az infót. Már be van linkelve, és a 6 nap is bőven lejárt...
Szép estét! | |
|
| |
sapryne Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 24.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Vas. Márc. 24, 2013 6:23 am | |
| Sziasztok.
Még csak most ismerkedek a fórummal, a rendszerével.. Nemrég néztem ki magamnak ezt az aTab 5 ketyerét, mivel egy barátomnak van ilyen, és nagyon meg van vele elégedve. Kerestem néhány helyen, de vagy már nem volt, vagy pedig visszahozott készülékek voltak; az ott dolgozó emberke azt mondta, hogy a tavalyi őszi szériákból egyet sem vittek vissza, viszont a mostaniakat rendre hibásnak találják...
Tudnátok tanácsot adni, hogy hol érdemes venni, illetve hogy egyáltalán várható, hogy lesz-e még..?
Köszönöm.
| |
|
| |
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Kedd Márc. 26, 2013 1:48 am | |
| Hogy hol lenne érdemes venni, azt nem tudom, de megerősíteni meg tudom azt, hogy valóban, a tavaly őszi az egy jó széria volt, az enyém is abból a családból származott, és nem volt vele gond. | |
|
| |
giddy Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Vas. Ápr. 14, 2013 7:11 am | |
| Sziasztok!
A barátnőm most vett egy 2 magos kütyüt. Az a gondom ha rádugom a számítógépre ,csak az 500 megás belső mem-et látja. Az IGO-t szerettem volna feltenni neki de nem látja a másik 4 gigás memóriát. Pedig az igo-t a gyökér könyvtárba kellene raknom és onnan telepíteni. Végül is az a gond hogy a számítógép nem látja ,a készülék pedig írja ,hogy ott van 2.5 Gb.
Ha van ötlet meg köszönném.
Üdv Gyuri! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Vas. Ápr. 14, 2013 11:29 pm | |
| Szerintem nyugodtan megpróbálhatod, nekem a külső memóriakártyáról ment az igo | |
|
| |
giddy Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Vas. Ápr. 14, 2013 11:53 pm | |
| - Tibcsi68 írta:
- Szerintem nyugodtan megpróbálhatod, nekem a külső memóriakártyáról ment az igo
Szia az a gond hogy a telóba épített 4gb memóriához nem tudok hozzáférni,nem látja a számítógép és így rátölteni sem tudok miért nem látja a gép? esetleg kell valami driver? | |
|
| |
csendesbob Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 16.
| Tárgy: hívószám kijelzés Vas. Ápr. 21, 2013 11:16 pm | |
| - tiszmo írta:
- Fityusz Hc írta:
- Ha valaki nem tud beállítani a készüléken valamit, (GPS, LockScreen, stb...) akkor az ide megírhatja a pontos problémát, és aki találkozott már a problémával vagy tudja a választ, az megírhatja.
Sziasztok! Hol tudom beállítani a hívószám kijelzést a készüléken? A szolgáltatónál be van kapcsolva . Előre is köszönöm a választ! Hahó! ha arra gondolsz, hogy a hívószámod kijelezze, azt nekem sikerült beállítani. Telefonkönyv/híváslista - hívásbeállítások - beszédhívás beállítások - további beállítások - hívóazonosító: itt a kimenő hívás során látható szánm beállítható: választási lehetőségek: hálózati alapértelmezés, szám rejtés, megjelenítés. Én azt szeretném tudni, hogy valakinek sikerült-e ad hoc wifihez kapcsolódni valahogy? | |
|
| |
tihemi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Szomb. Feb. 15, 2014 12:39 am | |
| Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a telefon állapotsávjában megjelent 3 csillag.bármelyik csillagra nyomok valami system logger-ba lép bele. Hogy lehet ezt kikapcsolni ill. Mi ez? Választ előre is köszönöm! | |
|
| |
csendesbob Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 16.
| Tárgy: Ha jól emlékszem a Mobileuncle tools ban megtalálod ezeket a logokat - ott le is tudod állítani - és ha véletlen autora van állítva akkor azt is vedd ki mert újraindulásnál megint elindul Hétf. Feb. 17, 2014 12:24 am | |
| - tihemi írta:
- Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a telefon állapotsávjában megjelent 3 csillag.bármelyik csillagra nyomok valami system logger-ba lép bele. Hogy lehet ezt kikapcsolni ill. Mi ez? Választ előre is köszönöm!
| |
|
| |
bohoc Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2014. May. 11.
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! Vas. Május 11, 2014 2:31 am | |
| Sziasztok! Kérdésem az hogy a facebook angolul van és hogy lehet magyar menüre váltani. A beálitásoknál nincs magyar nyelv.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Beállítási segédlet! | |
| |
|
| |
| Beállítási segédlet! | |
|