blasi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: modulok ,widget Pént. Dec. 28, 2012 10:27 pm | |
| lehet én vagyok a gyengeképességű ,de nem jöttem rá miként lehet beállítani a widgeteket, vagy a gyárikon kívül bármelyiket működtetni . Mi a megoldás ? pl ha egy időjárás előrejelző widgetek töltök le és használni is szeretném célszerűen? | |
|
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: modulok ,widget Pént. Dec. 28, 2012 11:18 pm | |
| - blasi írta:
- lehet én vagyok a gyengeképességű ,de nem jöttem rá miként lehet beállítani a widgeteket, vagy a gyárikon kívül bármelyiket működtetni .
Mi a megoldás ? pl ha egy időjárás előrejelző widgetek töltök le és használni is szeretném célszerűen? Helyezd át a belső sd-re az adott progit amit widget-ként akarsz használni. | |
|
blasi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 18.
| Tárgy: Re: modulok ,widget Pént. Dec. 28, 2012 11:57 pm | |
| köszönöm, megoldottam így már | |
|
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: modulok ,widget Szomb. Dec. 29, 2012 1:06 am | |
| Érdekes, én még nem találkoztam olyan problémával, aminek a telepítés helye lett volna a probléma! úgy látszik, ezeknél a gépeknél az a helyzet, hogy nincs két egyforma! Ahány darab, annyi féle képpen viselkednek! Sajna... Pedig összességében nem lennének rosszak, csak a fórumon olvasgatva nagyon sokunk telefonjának van egy-két, egyedi, megmagyarázhatatlan hibája! | |
|
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: modulok ,widget Szomb. Dec. 29, 2012 3:40 am | |
| Nem tudom,de az előző telómon,ami egy Voda Smart volt,szóval azon is amit widget-ként akartam használni,a belső memóriára kellett helyeznem. Mert itt most ez volt a kolléga problémája,hogy nem akartak a widgetek működni. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: modulok ,widget | |
| |
|