| Sehol senki?? | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Sehol senki?? Pént. Jan. 11, 2013 1:23 am | |
| Mi ez a nagy csend? Mindenkinek minden szép, és jó? | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Pént. Jan. 11, 2013 7:16 am | |
| Nekem igen bár a kamera lehetne jobb is | |
|
| |
diablo77 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 04.
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Pént. Jan. 11, 2013 10:27 pm | |
| Én két napja vettem át a kétmagosat, eddig tökéletes. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Szomb. Jan. 12, 2013 3:21 am | |
| Hát igen... A kamera szerintem is gyengécske... A kétmagos az egymagostól csak a kamerafelbontásban, és a tv-ben különbözik? | |
|
| |
Ricsi1992 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Gyroscope Pént. Jan. 18, 2013 10:33 am | |
| Sziasztok!
Most vettünk két új atabot, második generációsat. Az egyiknél nicns térerő, másiknál meg a gyroscope nem megy. nem forgatja a képet, a kamera is be van zavarodva tőle és a gyroscpoes játékok is. Valaki valami ötlet? | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Szomb. Jan. 19, 2013 12:48 am | |
| - Ricsi1992 írta:
- Sziasztok!
Most vettünk két új atabot, második generációsat. Az egyiknél nicns térerő, másiknál meg a gyroscope nem megy. nem forgatja a képet, a kamera is be van zavarodva tőle és a gyroscpoes játékok is. Valaki valami ötlet? Vidd vissza, 3 napon belül ki kell cseréljék! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Szomb. Jan. 19, 2013 1:07 am | |
| Naaaaaaneeeeeeemááááááá!!!! Újabb hibás darab???? | |
|
| |
Ricsi1992 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Gyroscope Szomb. Jan. 19, 2013 1:08 pm | |
| | |
|
| |
horiroli Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 20.
| Tárgy: helló mindenki! Hétf. Jan. 21, 2013 4:00 am | |
| Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor megvettem a telót, próbából beállítottam a pinkódos billentyű zárat, és most sehogy sem engedi visszaállítani. Elsötétültek a más beállítási lehetőségek ebben a menüben, csak a pint, a mintázatot, és a jelszavat engedi. Előre is köszi ha tud valaki tanácsot adni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Hétf. Jan. 21, 2013 5:52 am | |
| Próbáltál belemenni a pin-kódos menűbe, hátha ott lehet kikapcsolni a pinkód kérést, és utána lehet, hogy aktív lesz a többi is. Nem tudom, csak javaslat... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Hétf. Jan. 21, 2013 6:06 am | |
| Még annyit, hogy nem mertem kipróbálni, mert hátha én sem tudom visszaállítani!!! Erre a hozzászólásra egyébként van megfelelő, másik topik! | |
|
| |
| Tárgy: hali Hétf. Jan. 21, 2013 9:08 pm | |
| Igen, már azt is próbáltam, de sajna nem jött össze. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Kedd Jan. 22, 2013 2:58 am | |
| Akkor nincs más ötletem, sajna, mint a gyári beállítások menüt választani, de vigyázz, mert ez töröl mindent a telefonról, az sd kártyáról nem. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Kedd Jan. 22, 2013 9:08 pm | |
| ez nekem is eszembe jutott már, de ezt egyenlőre mellékelem. Azért köszönöm a s egítséget! | |
|
| |
| Tárgy: hali Csüt. Jan. 24, 2013 8:37 pm | |
| ha még valaki beleesett volna ebbe a kódos csapdába, akkor találtam egy olyan megoldást, holgy le kell tölteni egy locker menüt, és azt beállítani. Utánna nekem csak bekapcsoásnál kéri azt a bizonyos kódot, és nem kell visszaállítani a gyári beállításokat. | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Szer. Jan. 30, 2013 7:08 am | |
| Hát srácok,ez a fórum olyan halott mint ez a telefon maga. Se support,se frissítés,se minőség. Az én egymagos cuccom 3 hónapot bírt,de most aztán.... Minden kijött rajta ami kijöhetett. A vicc szerintem az,hogy van vagy 10 fajta telefon,vagy 10 fajta hibával,lehet számolgatni mennyi az annyi,és akkor ilyen hiba mennyiség mellett ne nagyon számítsatok bárminemű segítségre. HÁT KÖNYÖRGÖM! Másik ilyen telefont nem találtok! VICC kategória,komolyan,ugye Magyar parasztnak eladható bármi,csak olcsó legyen,én vagyok rá az élő példa,még mielőtt bárki magára venné... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Sehol senki?? Szer. Jan. 30, 2013 7:57 pm | |
| Azért van kivétel! Szerencsére! Én akkor vettem ezt a telefont, amikor először jelent meg az auchan újságban, de lekopogom, komolyabb baja nincs, egy két kisebb beállítási, vagy szoftverkompatibilitási problémát leszámítva. Ennek ellenére erősen szemezek egy Samsung Galaxy S duossal, vagy egy Alcatel 997D-vel. Mindkettő tetszik, a samuról van némi negatív kritika, (kicsit lassú) de azt leszámítva jónak tűnik. Az alcáról is jókat lehet olvasni. Nem tudom, majd meglátom... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sehol senki?? | |
| |
|
| |
| Sehol senki?? | |
|