| E-MAIL alkalmazás | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: E-MAIL alkalmazás Kedd Jan. 15, 2013 8:30 am | |
| Tudja valaki, hogy az E-MAIL alkalmazásban hogyan kell freemailos fiókot beállítani? | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 5:08 am | |
| - Tibcsi68 írta:
- Tudja valaki, hogy az E-MAIL alkalmazásban hogyan kell freemailos fiókot beállítani?
Erre én is kíváncsi lennék! | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 5:09 am | |
| - Tibcsi68 írta:
- Tudja valaki, hogy az E-MAIL alkalmazásban hogyan kell freemailos fiókot beállítani?
ezen ugyan még nem próbáltam, de más telefonokon így működött: Fiók típus: POP3 Bejövő levelek kiszolgálója: freemail.hu felhasználó név: jelszó: kimenő levelek kiszolgálója: valamelyik szolgáltatód, ha van otthoni neted azé, ha mobilneted van akkor azé. legjobb egy olyan, ami nem a 25 -ös portot használja küldéshez, hanem mondjuk az 587 -est mint a vodafone a kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel! itt megadod azokat a hitelesítési adatokat (felhasználó nevet és jelszót) ami az otthoni e-mailedhez vagy a mobilneteshez van. Így elvileg mennie kell. szerk: Kipróbáltam, működik! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 6:11 am | |
| De ezen csak e-mail cím, jelszó, meg pop 3 beállítási lehetőség van csak. | |
|
| |
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 6:21 am | |
| - Tibcsi68 írta:
- De ezen csak e-mail cím, jelszó, meg pop 3 beállítási lehetőség van csak.
nálam van alatta egy olyan, hogy manuális beállítás... | |
|
| |
diablo77 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 04.
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 6:29 am | |
| - atipur írta:
- Tibcsi68 írta:
nálam van alatta egy olyan, hogy manuális beállítás... Ahogy leírtad, úgy működik, a másik androidos telefonom is így használom már egy éve. Viszont két internetszolgáltatónál vagyok és érdekes módon csak a t-homos emailos kimenő beállításokkal volt hajlandó menni, egy másik kisebb internetszolgáltatóéval (juropnet) nem. | |
|
| |
tihibaby Próbálkozós vagyok.
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 30.
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 7:02 am | |
| Freemail: POP3: freemail.hu IMAP: nincs SMTP: ISP-től (Nincs küldő szerver. Valamely internet szolgáltató beállítása szükséges a levélküldéshez.) AZONOSÍTÓ: a felhasználoneved, "@freemail.hu" nélkül kimenő SMTP-nek pedig ezt használtam: Gmail: SMTP: smtp.gmail.com Hitelesítés használata: Igen STARTTLS használata: Igen (egyes ügyfélprogramok SSL-ként hivatkoznak rá) Port: 465 vagy 587 AZONOSÍTÓ: a teljes Gmail címed, felhasznalonev @gmail.com Igaz Iphone-hoz,de elég jól le van itt írkálva: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 7:07 am | |
| - diablo77 írta:
- atipur írta:
- Tibcsi68 írta:
nálam van alatta egy olyan, hogy manuális beállítás... Ahogy leírtad, úgy működik, a másik androidos telefonom is így használom már egy éve. Viszont két internetszolgáltatónál vagyok és érdekes módon csak a t-homos emailos kimenő beállításokkal volt hajlandó menni, egy másik kisebb internetszolgáltatóéval (juropnet) nem. Az smtp -nél a lényeg, hogy ne 25 -ös porton menjen ki, mert azt szűrik a szolgáltatók, hogy "idegenek" ne tudják használni a spamküldés miatt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás Szer. Jan. 16, 2013 7:23 pm | |
| Na sikerült, gyakorlatilag majdnem megegyeznek a beállításai egy számítógépen használt, bármilyen levelezőprograméval! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: E-MAIL alkalmazás | |
| |
|
| |
| E-MAIL alkalmazás | |
|