| Nem fordul el a képernyő | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
manyeszka Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 22.
| Tárgy: Nem fordul el a képernyő Kedd Jan. 22, 2013 11:30 pm | |
| Sziasztok! Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! | |
|
| |
Attila127 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Nem fordul el a képernyő Szomb. Márc. 16, 2013 8:01 am | |
| - manyeszka írta:
- Sziasztok!
Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! wwwwwwwwwww | |
|
| |
Attila127 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 14.
| Tárgy: Sziasztok!Nekem monoban szol a készülék! A szervizben nem tudnak mit kezdeni vele, mit tegyek??segitsetek Szomb. Márc. 16, 2013 8:03 am | |
| - manyeszka írta:
- Sziasztok!
Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! | |
|
| |
diablo77 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 04.
| Tárgy: Re: Nem fordul el a képernyő Szomb. Márc. 16, 2013 9:28 pm | |
| - Attila127 írta:
- manyeszka írta:
- Sziasztok!
Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! A szervíz nem akarja cserélni? | |
|
| |
gsamu Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 28.
| Tárgy: Re: Nem fordul el a képernyő Pént. Márc. 29, 2013 6:42 am | |
| Nekem is jelentkezett, hogy nem akart fordulni a képernyő. Igazán nem derült ki mi okozta a problémát, de még mielőtt hanyatt homlok rohannátok a szervizbe a jótállással, próbáld meg az egészet újra telepíteni. Nekem megoldást hozott. - diablo77 írta:
- Attila127 írta:
- manyeszka írta:
- Sziasztok!
Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! A szervíz nem akarja cserélni? | |
|
| |
szilva Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 16.
| Tárgy: Szia Manyeszka! Nekem ugyanez volt a problémám, néha működött néha napokig nem. Már egy jó ideje nem jelentkezik a hiba, szerintem azért mert gyári visszaállítás után már nem telepítettem antivirust és tisztítóprogit. Üdv: Szilva Vas. Márc. 31, 2013 6:53 pm | |
| - manyeszka írta:
- Sziasztok!
Én abszolút most kezdem el tanulni ezt a telefont. De az halálra idegesít, hogy egyszerűen a telefon elfelejti, hogy a képernyő el tud fordulni. Ha kikapcsolom és bekapcsolom 2-3-szor működik, aztán nem fordul el a képernyő. Nem értem. Az ikont beállítottam, nem tudok mint kezdeni vele. HELP!!!!!! | |
|
| |
gsamu Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2013. Mar. 28.
| Tárgy: Re: Nem fordul el a képernyő Kedd Ápr. 02, 2013 6:48 pm | |
| Tegnap megint elkezdte ezt a nem fordul a képernyő "betegséget". Most már biztos voltam benne, hogy software probléma. Hiába indítottam újra nem oldódott meg. Nem volt más hátra nagy reset és mindent újra telepít. Valószínű nem pipáltam be valamit de nem törölt le semmilyen telepített programot, viszont a képernyő fordulás megjavult. Több mint valószínűnek tartom, hogy a problémát nálam, a telepített majd letörölt launcher okozta. - szilva írta:
- manyeszka írta:
- Sziasztok!
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nem fordul el a képernyő | |
| |
|
| |
| Nem fordul el a képernyő | |
|