KevinLevrone Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 06.
| Tárgy: Akku üzemidő növelő Szer. Márc. 27, 2013 10:09 pm | |
| Találtam egy hasznosnak tűnő progit. Az akku időt lehet vele megnövelni, ami mindig kulcskérdés. (Bár érdekes, h ez a telefon még mindig veri a csúcs készülékeket is a 2800-as méretével. Galaxy S4 még mindig csak 2600mAh-ás lesz! Ráadásul egyedül álló módon rögtön kettőt is kaptunk hozza. Nálam ez volt ez egyik döntő tényező, amiért ezt választottam). Szóval az app neve: Greenify. Root-olt készülék szükséges! (emiatt még nem tudtam kipróbálni) Amitől nagyon hasznos: lehet fagyasztani az alkalmazást, úgy hogy az még manuálisan indítható lesz. Nem úgy, mint például a Link2SD, ami teljesen elérhetetlené teszi a progit. Saját készülékemen pl a viber - amit szinte soha sem használok - 8%-ot zabál az akksiból úgy, hogy nincs aktív net (se wifi, se 3G) bekapcsolva. Továbbá a memóriát sem foglalják az app segítségével jegelt programok, így sebesség szempontjából is hasznos lehet! Leírás róla: [You must be registered and logged in to see this link.][url=Leírás róla: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|