|
| Sygic navigáció | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Sygic navigáció Kedd Nov. 13, 2012 4:43 am | |
| Sygic: GPS Navigation apk (12.1.2) [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Letölthető 7 napos trial verzió, ha csak ki akarod próbálni: [You must be registered and logged in to see this link.]Teljes verzió letöltése: [You must be registered and logged in to see this link.]miror: [You must be registered and logged in to see this link.]Európa térkép 2012: [You must be registered and logged in to see this link.]Elérhető térképek listája: Algeria, Andorra, Angola, Argentina, Indonesia, Iran, Iraq, Ireland, Israel, Italy, Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Latvia, Lesotho, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malawi, Malaysia, Mali, Malta, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Mexico, Monaco, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Belgium, Benin, Botswana, Brazil, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Cameroon, Canada, Canary Islands, Colombia, Croatia, Czech Republic, Democratic Republic of Congo, Denmark, Egypt, Estonia, Finland, France, Gabon, Germany, Ghana, Gibraltar, Greece, Hong Kong, Hungary, Chile, India, Morocco, Mozambique, Namibia, Netherlands, New Zealand, Niger, Nigeria, Norway, Oman, Pakistan, Philippines, Poland, Portugal, Qatar, Republic of Congo, Reunion, Romania, Russia, San Marino, Saudi Arabia, Senegal, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Swaziland, Sweden, Switzerland, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Tunisia, Turkey, Uganda, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, Uruguay, USA, Vatican, Venezuela, Vietnam, Zambia, Zimbabwe | |
| | | atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Kedd Nov. 13, 2012 5:09 am | |
| Mindenre azt írja, hogy: [Only admins are allowed to see this link] | |
| | | Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Link Pént. Nov. 16, 2012 10:02 pm | |
| Én sem tudom megnézni a linkeket. Én tudok egy másik navigációt: IGO Primo. Valaki, aki tudja próbálja már ki, hogy működik-e nála rendesen? Egy másik témában írtam, hogy nálam mi a helyzet evvel a programmal, kíváncsi lennék, hogy másnál mi a helyzet. | |
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Pént. Nov. 16, 2012 10:50 pm | |
| Nálam megy hibátlanul a Primo. | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 15. Age : 67 Tartózkodási hely : Kalocsa
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Szer. Nov. 21, 2012 3:05 am | |
| - atipur írta:
- Mindenre azt írja, hogy: [Only admins are allowed to see this link]
Kis türelmet kérek! Utána nézek és ha nincs más akkor kiteszem datára. | |
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Szer. Nov. 21, 2012 8:52 am | |
| | |
| | | Tomo Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 07.
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Pént. Dec. 07, 2012 2:49 am | |
| Honnan töltötted le az IGO primot? Köszi! - Tibcsi68 írta:
- Én sem tudom megnézni a linkeket.
Én tudok egy másik navigációt: IGO Primo. Valaki, aki tudja próbálja már ki, hogy működik-e nála rendesen? Egy másik témában írtam, hogy nálam mi a helyzet evvel a programmal, kíváncsi lennék, hogy másnál mi a helyzet. | |
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Pént. Dec. 07, 2012 3:22 am | |
| | |
| | | kiwimadár Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. May. 12.
| Tárgy: :D Vas. Május 12, 2013 6:05 am | |
| Helló,
Ha telepítem az IGO-t, akkor a telefonról használat közben csatlakozik a netre? Nekem olyan kellene, hogy nem használja a netet?
Amúgy valahol teljesen ki lehet kapcsolni a netet a telefonon, hogy a gyerek ne garázdálkodjon vele sehogyan?
Köszi a választ! | |
| | | kiwimadár Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. May. 12.
| Tárgy: :D Vas. Május 12, 2013 6:07 am | |
| Helló! Vagy a Syg az jobb, ami itt van? Ez használ netet telepítés után működés közben? Köszi a választ! | |
| | | Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Sygic navigáció Vas. Május 12, 2013 8:00 pm | |
| Nálam sem a Sygic, sem az Igo nem használ netet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sygic navigáció | |
| |
| | | | Sygic navigáció | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |