| Semmi sem tökéletes | |
|
+11Encike38 hubayzoltan Kisate tihemi jancsika74 mzstvn Benyowszky atipur Gromek tihibaby Tibcsi68 15 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Gromek Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Csüt. Jan. 03, 2013 9:54 pm | |
| - Tibcsi68 írta:
- És erre mit kellene neki csinálni? Mert nekem nem csinál semmit...
[You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Tibcsi68 Lelkes amatőrnek számítok.
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Csüt. Jan. 03, 2013 10:24 pm | |
| Hát akkor meg van a megoldás, mert az enyémbe csak egy magocska jutott, valószínű akkor 6575-ös, ez okozza a különbséget. | |
|
| |
atipur Kezdem kapisgálni már.
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 04, 2013 1:57 am | |
| - Gromek írta:
- Tibcsi68 írta:
- És erre mit kellene neki csinálni? Mert nekem nem csinál semmit...
[You must be registered and logged in to see this link.] Nekem kétmagos van, de nem így mutatja. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Nov. 02. Age : 56 Tartózkodási hely : Kartal
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Jan. 13, 2013 8:16 pm | |
| Sms írásnál a szövegben ELŐSZÖR előforduló á, í, ő, ű betűkre 69 helyet számol fel a 160-ból. A második ilyen betűkre már csak egyet. Valakinek valami ötlet? | |
|
| |
Gromek Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Jan. 13, 2013 8:30 pm | |
| - Tibcsi68 írta:
- Sms írásnál a szövegben ELŐSZÖR előforduló á, í, ő, ű betűkre 69 helyet számol fel a 160-ból. A második ilyen betűkre már csak egyet. Valakinek valami ötlet?
Ezek a betűk olyan kódlaphoz tartoznak, aminek elemei sokkal több helyet foglalnak, több karaktert képes leírni. Ha a szövegbe csak egy darabot is beteszel ezekből a karakterekből, a rendszer rögtön átvált erre a karakterkészletre 2-3 darabnak számolva egyet. A megoldás az, hogy ezek helyett azokat használod, amiknél az ékezet balra dől. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Jan. 13, 2013 8:42 pm | |
| Igen, arra rájöttem, hogy a balradőlős ékezetűekkel jobban járok, de más telefonoknál a karaktertámogatás megváltoztatásával ezt ki lehetett kapcsolni, ez a telefon erre nem reagál... Újabb tipushiba??? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Jan. 13, 2013 9:14 pm | |
| - Tibcsi68 írta:
- Igen, arra rájöttem, hogy a balradőlős ékezetűekkel jobban járok, de más telefonoknál a karaktertámogatás megváltoztatásával ezt ki lehetett kapcsolni, ez a telefon erre nem reagál... Újabb tipushiba???
Biztosan nem típushiba, a samsung telefonjaim is ezt csinálták. egyszerűen az sms az angol abc betűire lett kitalálva, vagy legalábbis nem a mi kódlapunkra. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Jan. 13, 2013 9:23 pm | |
| Csak azért furcsállom, mert nekem is volt nem egy Samsungom, és annál működött a karaktertámogatás megváltoztatásával ez a probléma. Meg az az érdekes, hogy csak az első leírt ékezetes betűkre használ fel sok helyet, a második, és további ugyanilyen betűkre már nem. Ilyet még nem láttam! | |
|
| |
jancsika74 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 18, 2013 7:23 pm | |
| Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem működik rendesen az automata elforgatás? Az elején működött rendesen , aztán most van amelyik videónál elforgatja de nem fordítja vissza magától. De ha elindítom a böngészőt akkor nem fordul el. Az elforgatás be van kapcsolva. Előre is köszi a segítséget! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 18, 2013 8:48 pm | |
| - jancsika74 írta:
- Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem működik rendesen az automata elforgatás? Az elején működött rendesen , aztán most van amelyik videónál elforgatja de nem fordítja vissza magától. De ha elindítom a böngészőt akkor nem fordul el. Az elforgatás be van kapcsolva. Előre is köszi a segítséget! Erdekes, eddig hibatlanul mukodott, de most valamiert nekem sem megy. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 18, 2013 10:39 pm | |
| Hát elvtársak, bennem egyre jobban erősödik az a meglátás, hogy nagyon gyengécskére sikeredett ez a telefonszéria! Sajnos!!!! De azért, hogy el ne kopogjam, az enyém jól működik, egy-két apróbb, programműködéssel kapcsolatos gondot leszámítva. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 12:32 am | |
| újraindítás után megjavult Az már milyen, hogy tegnap nem volt kedvem végigvárni az újraindítást, így kivettem az akksit és visszatettem. A telefon ugyan úgy ment tovább, mintha nem csináltam volna semmit... Nem hittem a szememnek! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 12:43 am | |
| Kivetted az akksit, és ment tovább a telcsi?????
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 12:47 am | |
| - Tibcsi68 írta:
- Kivetted az akksit, és ment tovább a telcsi?????
amikor kivettem látszólag leállt, de amikor visszaraktam ment tovább ugyan onnan... aztán 30-40 mp múlva kikapcsolt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 1:05 am | |
| Tudnak ezek a gépek néha csodát művelni! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 4:11 am | |
| Na de ilyet??? Ha nem velem történik, el sem hiszem. még mutattam is a kollégámnak, hogy kivettem, visszatettem és megy tovább... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 4:34 am | |
| Én is kivettem, majd visszaraktam az akksit, de nekem leállt! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 5:45 am | |
| Az enyémnek biztos pillanatnyi elmezavara volt. mondjuk, előtte töltöttem és azért vettem le az akksit mert látszólag nem töltött... | |
|
| |
jancsika74 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 19, 2013 7:46 am | |
| Újra idítás után az enyém is jó lett. | |
|
| |
tihemi Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 25, 2013 12:34 pm | |
| Sziasztok! Kamerával kapcsolatban érdekődnék! A problémám:lakásban nappali fényviszonyok mellett használhatatlanúl sötét a videokamera a fényképező pedig olyan mintha este lenne kint és bent világítana a lámpa. Kültéri használatkor ezt nem tapasztalom. A párom galaxy minijének a kamerája bent is tökéletesen működik ugyanolyan fényviszonyok mellett. A mini 3mpx az atab 5mpx de utól sem éri a minit. Ez beállítási probléma? Vagy semmi sem tökéletes? Válaszokat előre is köszönöm! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Pént. Jan. 25, 2013 7:57 pm | |
| Sajna, ezeknek a telefonoknak nem egy erőmű a kamerájuk, valamint az elkészült képek minőségének meghatározásánál a megapixelszám csak a sokadik a sorban, úgyhogy a javaslatom az az, hogy az interneten fellelhető kameraprogramok között kellene válogatni, van egy néhány, hátha találsz a gyárinál jobbat. Gondolom, azt nem kell leírnom, hogy hogyan próbáld ki, ha találtál valami, ha igen, akkor nyugodtam szólj, és akkor leírom. | |
|
| |
Kisate Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Szomb. Jan. 26, 2013 2:06 am | |
| Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az 1ik sim vodafon mobilnet előfizetéssel a másik sim telenor hipernet amit még a laptophoz vásároltam. Ha a hipernetes nete kapcsolom be akkor nem tudnak hívni. Azt mondja hogy jelenleg nem vagyok elérhető. Sim kezelésbe minden a vodásra van állítva mert az a rendes előfizetésem és ha a vodás netet használom közbe is tudnak hívni. Esetleg vkinek vmi ötlet?? | |
|
| |
hubayzoltan Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 17.
| Tárgy: heeeeeeeeeelp pls!!! Vas. Feb. 17, 2013 5:08 am | |
| Most vettem Atab5-öt és az a gondom vele hogy ha én hívok valakit vagy engem hívnak nem hallom a másik felet csak kihangosítva!!!Segítsetek pls!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes Vas. Feb. 17, 2013 5:25 am | |
| Hangerő állítás a hívás közben? Ha nem segít, és ha új a készülék, akkor vissza kell vinni! | |
|
| |
Encike38 Nézelődök egy kicsit.
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 18.
| Tárgy: "Villogás" Hétf. Feb. 18, 2013 7:23 am | |
| Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy miért villog a telefonom? Bizonyos napszakokban, egymás után több alkalommal fel-fel villan. Ez nagyon idegesít, mert mindig azt hiszem, hogy hívni fognak. Gondoltam már arra hogy szoftvert kellene frissíteni. De néztem a beállítások menüben - A telefonról - Rendszerfrissítéseknél azt írja a rendszer naprakész. Utolsó frissítés: ma. Vagy azt nem itt kell? Esetleg egy alkalmazás zavarná? Bár már több mindent töröltem a készülékről. Válaszotokat előre is köszönöm! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Semmi sem tökéletes | |
| |
|
| |
| Semmi sem tökéletes | |
|